06 40 50 44 35 info@hypnoot.nl

Hechting ouder-kind

Trauma en emoties verwerken
De oplossing zit in jezelf

Hechting ouder-kind herstellen

 

Hypnose-sessie voor ouders die een zware zwangerschap en/of bevalling hebben gehad en hun trauma of emoties willen verwerken. Regelmatig komt het voor dat de zwangerschap en/of bevalling niet loopt zoals men wenst. Vaak komt er een trauma bij kijken, ook al wil je het voor jezelf geen trauma noemen omdat het zo’n groot woord is. Het feit is dat er vaak nog een gevoel bij zit, als je terugdenkt aan je zwangerschap of bevalling. Ga maar eens terug naar je eigen bevalling of periode rondom; komen er gevoelens omhoog, die anders zijn dan het geweldige gevoel dat alles loopt zoals het zou moeten zijn? Zo ja.. dan zijn dat gevoelens die je niet verwerkt hebt. Als je die gevoelens niet meer voelt namelijk, dan zijn ze verwerkt (en dan bedoel ik niet weggedrukt).Zolang deze emotie aanwezig is, heeft dat een invloed op jezelf, maar ook op je kind, want jullie zijn uiteindelijk energetisch verbonden met elkaar.

Dit creëert hechtingsproblemen naar het kindje toe. Een groot woord, maar het betekend dat je niet dat complete moedergevoel hebt, of dat je het gevoel hebt dat je minder van je kind houdt, dan dat je zou “moeten”. Het kan ook zijn dat je veel van je kind houdt, maar als je terugdenkt aan de tijd van conceptie, zwangerschap, bevalling en post conceptie, dat hier nog een bepaalde onverwerkte emotie is. Het kindje spiegelt dat vaak in de vorm van lichamelijke klachten of ongepast gedrag. Bijvoorbeeld worden kinderen agressief of zeer onrustig omdat ze zich niet veilig voelen in de verbinding met de moeder (of vader). Dat kan uitgroeien tot gedragsproblemen die kunnen variëren van bedplassen tot onhandelbaar gedrag. 

Geen therapie helpt dan, want het is de spiegeling tussen moeder en kind. En dan moet de moeder haar deel oplossen. Gebeurd dit, dan voelt het kind de verandering via de energetische verbinding met de moeder, en komt het kind terug in balans.

De hechtingsessie gebeurd via de diepe trance van hypnose waardoor het trauma en de onopgeloste emoties opgelost worden op onbewust niveau. De resultaten zijn echt heel bijzonder. Zowel voor het kind, maar ook voor de moeder, die veel meer rust in haar lichaam ervaart. Voor deze sessie is 1 sessie nodig, na het invullen van een uitgebreide vragenlijst en telefonisch intake gesprek.

Daarna mag je als ouder de zwangerschap beleven, nu vanuit rust of veiligheid en daardoor verandert het hele gevoel waardoor emoties veranderen en er rust komt in het lichaam. Energetisch veranderd er heel veel in het lichaam van de moeder, waardoor het kind ook energetisch mag veranderen. En dat is zo’n mooie ervaring!

 

Geschiedenis hoe dit is ontstaan

 Dr. Toni Madrid is een kinderpsycholoog met ruim 30 jaar ervaring en is al 25 jaar hoogleraar aan de Universiteit van San Francisco. Zijn onderzoeksgebied is de moeder-kind hechting en kinderastma. Naast de vele onderzoeken heeft hij ook een therapie ontwikkeld. Een therapie die een alternatief biedt voor de traditionele ziekenhuisopnames en -behandelingen die kinderen met astma nu vaak moeten ondergaan. Het gevolg van deze therapie was dat bij meer dan 80% van de kinderen de astma volledig weg was, doordat de hechtingsband bij de moeder hersteld was. Zij gaan medicijnvrij door het leven.

En niet alleen kinderen met astma hebben baat bij deze therapie. Ook kinderen die rusteloos zijn, woedeaanvallen hebben of geen affectie tonen, veranderen wanneer hun moeder de hechtingsband weer hersteld. Als vanzelf verandert hun gedrag. En ook voor de moeders zelf is het heel bevrijdend. Moeders die nog jarenlang depressief zijn geweest, moeders die al jaren met een schuldgevoel rond lopen, voelen zich zo opgelucht en helemaal anders na een sessie hechtingstherapie

De oplossing zit in jezelf!

.

Wat is hypnose?

Snelste methode naar een nieuwe gewoonte

We gaan samen naar je onderbewuste om de oorzaak van het patroon aan te pakken en het gevolg (het patroon) aan te passen.

Meer grip op je leven

Er zijn patronen die je leven beheersen, huisdieren wegdoen vanwege allergieen of noodgedwongen alleen slapen door slaapapneu.

Laat je onderbewuste het werk voor jou doen

De oplossing zit in jezelf

Na een heling sessie met een moeder, met  heftige gebeurtenissen rond de zwangerschap en bevalling, vertelt ze mij dat er veel los is gemaakt; De band met mijn zoon is veel relaxter,  hij is veel vrolijker en vrijer en is al een week zonder huilen naar school gegaan. Het viel ook zijn andere familieleden op dat hij blijer en opgewekt is. Zelf denk ik nu aan de gebeurtenis zonder verdrietige en sombere gedachten. Ook mijn jongere dochter komt veel meer aan spelen toe. Ik vind het prachtig dat jij dit kan betekenen voor mensen, het is onbetaalbaar !

Hoe het werkt..

Plan een kennismakingsgesprek

Gratis en vrijblijvend om elkaar te leren kennen en zodat je erachter kan komen wat ik voor je kan betekenen.

Kies een traject

Waar wil je aan werken, kies je een traject of een losse hypno sessie voor een klein probleem?

Bereik je doel

Kom voorgoed af van je slaapapneu, ongewenste allergieen, patronen, overgewicht of angsten.

{

Ik ben mijn eigen praktijk gestart, om jou te helpen je probleem op te lossen waar je helemaal klaar mee bent !

Hypno sessie

+/- 1,5 uur per sessie

Snelste methode naar een nieuwe gewoonte

Weer grip op je leven

Voor kleine problemen

 

€119

Pakket 3 sessies

+/- 1,5 uur per sessie

Snelste methode naar een nieuwe gewoonte

Weer grip op je leven

Diepgewortelde patronen

 

€329

Afvaltraject

5 sessie van 1,5 uur

Hypnotische maagband

Blijvend afvallen zonder operatie

Gratis begeleidende MP3 voor thuis

€699

Wacht niet langer en kom van je ongewenste patronen af!