06 40 50 44 35 info@hypnoot.nl

Reviews

“Ik heb verschillende manieren van hypnose ondergaan. Wendy heeft mij op een rustige manier in en uit hypnose laten gaan. Ik had lichamelijke en geestelijke klachten.
Ik ben van de pijn in mijn knie af, ik ben afgevallen en heb minder diabetes medicatie nodig en ik ben van “oud zeer” af.” 

Willy

Vorige week heb ik een helende hypnosesessie van Wendy gekregen. Wat een mooie ervaring! Wendy heeft me op een professionele manier door het hele proces begeleid en sindsdien zit ik een stuk beter in mijn vel. Dank je wel, Wendy, je ben een kanjer en voor mij ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ waard.

Gre van Heiningen

Wendy is een fijn persoon, zeer begaan, zorgvuldig en kundig. Door verschillende sessie te mogen ervaren, zijn er veel nieuwe inzichten bij mij ontstaan en dat heeft gezorgd voor een blijvende verandering. Samen hebben wij de opleiding doorgelopen en als mooi aanvulling het Simpson protocol. Ik ben blij met de ontvangen sessies en Wendy als persoon. Ik kan Wendy zeker aanraden om een sessie bij haar te boeken. Haar specialiteit ligt op het gebied van slaapapneu en afvallen. Dankjewel Wendy

Angelique Knook

“Ik heb alles geprobeerd om af te vallen en wilde geen operatie dus ging ik voor een maagband onder hypnose. Wendy is en voelt vertrouwd, ik durf haar veel te vertellen, ze voelt veilig, ze luisterd goed, geeft mij een positief gevoel, laat mij geloven in mijn eigen kracht en zoekt met mij naar oplossingen. Ik ben blijvend afgevallen, ook mijn diabetes medicatie is verminderd. Ik weet zeker dat ik nog verder ga afvallen”

Miranda

Wendy is een prachtig mens, ze begeleid je heel zorgvuldig en zorgt voor veiligheid en vertrouwen voor tijdens en na de hypnosessie. Wat zij doet is onbetaalbaar.

Diana Moerland

Hoe het werkt..

Plan een kennismakingsgesprek

Gratis en vrijblijvend om elkaar te leren kennen en zodat je erachter kan komen wat ik voor je kan betekenen.

Kies een traject

Waar wil je aan werken, kies je een traject of een losse hypno sessie voor een klein probleem?

Bereik je doel

Kom voorgoed af van je slaapapneu, ongewenste allergieen, patronen, overgewicht of angsten.

{

Ik ben mijn eigen praktijk gestart, om jou te helpen je probleem op te lossen waar je helemaal klaar mee bent !

Hypno sessie

+/- 1,5 uur per sessie

Snelste methode naar een nieuwe gewoonte

Weer grip op je leven

Voor kleine problemen

 

€119

Pakket 3 sessies

+/- 1,5 uur per sessie

Snelste methode naar een nieuwe gewoonte

Weer grip op je leven

Diepgewortelde patronen

 

€329

Afvaltraject

5 sessies van +/- 1,5 uur

Hypnotische maagband

Blijvend afvallen zonder operatie

Gratis begeleidende MP3 voor thuis

€699

Wacht niet langer en kom van je ongewenste patronen af!