06 40 50 44 35 info@hypnoot.nl

Wendy Vermeij

Hypnose therapeut in Ridderkerk

Ik help je een betere versie van jezelf te worden

Ik ben mijn eigen bedrijf gestart, om jou te helpen je problemen op te lossen waar je helemaal klaar mee bent!

Mijn verhaal

Ik ben Wendy Vermeij, geboren in 1968 in het mooie Lisse, opgegroeid in gezin met vader, moeder en 2 broers. Ben moeder van 3 volwassen kinderen, en woon samen met mijn partner. Al sinds mijn 6e jaar speel ik muziek, eerst op dwarsfluit, later op saxofoon en nu op de Fagot bij het harmonie-orkest Harpe Davids te Ridderkerk. Momenteel werk ik als doktersassistente bij een kliniek voor dermatologie en flebologie.

Mijn interesse voor de hypotherapie begon al ruim 15 jaar geleden, maar ik had op dat moment niet de gelegenheid om daarvoor een opleiding te volgen. In 2012 veranderde er heel veel in mijn leven, ik ging scheiden, ging verhuizen, een verkorte opleiding doktersassistent volgen in 1 jaar, stage lopen, werken in de thuiszorg en heel belangrijk voor de kinderen zorgen in co-ouderschap. De opleiding heb ik succesvol afgerond en daarna ben ik als invaller gaan werken bij diverse huisarts praktijken.

In 2013 kwam ik in aanraking met NLP ( Neuro Linguistisch Programmeren ) via een goede vriendin. Hier werd ik mij bewust van taalpatronen , communicatie en beperkende overtuigingen. Tijdens deze cursus heb ik al wat problemen opgelost. Na een paar hectische jaren van zorgen en werken, kwam ik mijn huidige partner tegen, waardoor ik meer rust in mijn leven kreeg. Met hem heb ik in 2019 de NLP practioner opleiding gedaan waardoor onze relatie intenser werd en we versneld zijn gaan samenwonen.

In 2020 kwam ik online opnieuw  informatie tegen over hypnose van Edwin Selij en ik besloot om mij aan te melden voor de * online opleiding Hypnotherapie practioner. (* Wegens Corona les via Zoom)

Vlak na die aanmelding kreeg ik een Burn outHier ben ik met behulp van Hypnotherapie, Massage en Hydrocolontherapie uit gekomen, en kon al snel mijn werk als doktersassistente weer oppakken. De opleiding had ik even uitgesteld. Toch gestart in januari 2021, en na succesvol het 1e diploma gehaald te hebben, direct doorgegaan met Hypnotherapie Master PractionerOok heb ik diverse masterclasses gevolgd, die mij nog meer inzichten hebben gegeven hoe het werkt met je onderbewustzijn / hoger bewustzijn.

Ik ben met behulp van hypnose ook eindelijk van mijn                Slaap apneu afgekomen

Nu  ben ik mijn eigen praktijk gestart, om jou te helpen om je probleem op te lossen waar je helemaal klaar mee bent !

{

Het leven is als muziek:

het wordt mooi als je de

juiste toon weet te  vinden

                                                                                                                              omdenken

 

 

Wendy kiest de juiste methode om jou van je probleem af te helpen. Ik heb al verschillende sessies ondergaan bij Wendy, ze doet dat met passie. Doordat ze op een rustige en zorgvuldige manier uitlegt wat de sessie inhoud en wat ze gaat doen stelt ze je op je gemak en gaat dan vakkundig aan de gang met je. Mij heeft dat al verschillende blijvende veranderingen opgeleverd. Wendy is een echte aanrader, zeer fijne therapeut om mee te werken.

Harold

Wendy is een fijn persoon, zeer begaan, zorgvuldig en kundig. Door verschillende sessie te mogen ervaren, zijn er veel nieuwe inzichten bij mij ontstaan en dat heeft gezorgd voor een blijvende verandering. Samen hebben wij de opleiding doorgelopen en als mooi aanvulling het Simpson protocol. Ik ben blij met de ontvangen sessies en Wendy als persoon. Ik kan Wendy zeker aanraden om een sessie bij haar te boeken. Haar specialiteit ligt op het gebied van slaapapneu en afvallen. Dankjewel Wendy” 

Angelique

Relevante opleidingen

 

  • NLP Practioner (Einstein Sassenheim)
  • Hypnose Practioner ( HIN)
  • Hypnose Master Practioner ( HIN)
  • Simpson Protocol advanced ( Christophe Dierckx)
  • Kinderhypnose (Next Generation Kids)
  • Hypnotische Maagverkleining ( Bianca L’ abée)

Wacht niet langer en kom van je ongewenste patronen af!